moonloopthard.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  DK4EBXV
   
   
   
  Hi familie, vrienden, kennissen, medebloggers, -hardlopers en andere geïnteresseerden. Leuk dat je even komt kijken hoe het met me gaat en wat mijn vorderingen en plannen zijn. Laat je ook even een reaktie achter?
   
   
   
  Plannen:
   
   
  Toch geen stille dood?
  Het was eigenlijk de bedoeling dat het een stille dood zou sterven, mijn blog. Gewoon niet meer posten, klaar, punt.
  Maar......na een voorleesmiddag door schrijvende lopers, (of lopende schrijvers, hoe je ze ook maar wilt noemen) en daar columnist Erwin van Diemen aangehoord te hebben, was ik van mening dat ik toch een final post moest schrijven.
   
  Want van Diemen zei precies dat wat ik al tijden dacht en waar ik ook wel eens over geschreven heb. Vreemd volk die bloggers. Schrijven hele stukken over hoe gezellig en leuk het allemaal wel niet was, foto zus, fotootje zo, hangen altijd bij elkaar om de nek, prestaties worden 'en passant' even genoemd maar zijn soms dusdanig onbelangrijk dat ze ergens in de laatste alinea weggemoffeld worden en de reacties op de diverse blogs zijn van een hoog veren tussen de billen gehalte. En dat laatste is op zich natuurlijk helemaal niet erg maar als ik 2 uur over een halve marathon doe en men zegt dat ik het zo onwijs goed gedaan heb, moet ik dat dan serieus nemen of hoe serieus neemt men mij dan? Komaan zeg, ik kan beter, veel beter maar ik had zo graag eens wat opbouwende kritiek gehad. Ondanks diverse verzoekjes (staan in het archief) blijven die toch achterwege.
   
  En nou moeten jullie niet meteen op je achterste benen gaan staan hè. Door het bloggen heb ik toch heel veel erg leuke en minder leuke mensen leren kennen en jullie zijn me dierbaar geworden. Ik blijf uiteraard jullie blogs lezen (althans, dat probeer ik want ook bij mij zitten er helaas maar 24 uur in een dag) en ik wil ook af en toe best met jullie op de foto (tegen een geringe vergoeding) maar nu Erwin van Diemen niet door die 12 aanwezige bloggers is gelyncht kan ik me ook wel als een olifant in een porceleinkast gedragen.
   
  Enne.....dit is dan wel mijn laatste blog en ik maak me voorzichtig los van de sekte maar kom jullie vast nog wel eens ergens tegen.
   
   
  (en nu niet allemaal van die tranentrekkende reacties gaan plaatsen!)

  Reacties

  Johan op 28-02-2010 20:34
  Blijf je wel twitteren ? daar passen ook een hoop veren (van 140 tekens) tussen de bips hoor
  Tiny op 28-02-2010 20:34
  Jammer!
  Jaco op 28-02-2010 20:46
  Zolang je maar blijft lopen!Succes daarmee en verder met alles wat je doet/gaat doen.
  op 28-02-2010 20:49
  Ha die Moon,
   
  Je hebt met je stuk helemaal gelijk, vooral met de volgende zinsnede: "maar ik had zo graag eens wat opbouwende kritiek gehad".
  Het aaibaarheidsgehalte is hoog onder de bloggers! Desondanks moet iemand toch die veer in je reet steken, nadat je aldoordegene die je kennen bent neergeknald over je prestatie. Wie die veer er dan insteekt is heel even van ondergeschikt belang.
   
  Desalniettemin ik kan wel begrijpen dat je ermee stopt! Ik houd toch wel contact met je!
   
   
   
   
   
   
   
  Gonda op 28-02-2010 20:50
  Het ga je goed!
  annemarie op 28-02-2010 20:51
  Oh bovenstaande tekst was dus van mij:-)). Door mijn tranen heen zag ik die witte vlekken niet.....
  hans op 28-02-2010 20:59
  klopt.. prestaties zijn voor ons 'gewone' lopers niet het belangrijkste.. .. het ga je goed... en we gaan je zeker nog zien en horen
  kit op 28-02-2010 21:38
  Hmm ik heb gemengde gevoelens bij het lezen van je blog. Als je geen zin (meer) hebt om te schrijven vooral niet doen, niemand verplicht je om het te doen. Als je wel zin hebt om te schrijven maar je stopt ermee omdat je de reacties niet 'bevredigend' vindt, dan kun je er altijd voor kiezen om de reacties niet te lezen of om de mogelijkheid tot reageren uit te zetten. Je kunt er ook voor kiezen zelf de toon van je blog scherper te maken.
  Reacties gegarandeerd!
  Maar we komen elkaar vast nog tegen, en ik blijf je 'followen' op de twit.
   
  RunningRonald op 28-02-2010 22:28
  Eens een sekte lid, altijd een sekte lid. Ik wil je best uit de sekte ontslaan (ze schijnen mij de sekteleider te noemen) maar dan wil ik ook niet meer betalen om met je op de foto te gaan... nee, alle gekheid op een stokje. Ik snap het wel waarom je stopt met bloggen en dat is helemaal jou keuze en die respecteer ik vanzelfsprekend. Vind het leuk dat ik je heb leren kennen via het bloggen en het hardlopen en je bent een goede vriendin geworden. Het maakt mij niet uit of je wel of niet blogt, ik volg je wel via twitter (daar stop je toch niet mee?) Ik kom je vast en zeker nog wel een keer tegen bij een van de wedstrijdjes en anders ga ik je gewoon stalken. Ik wens je het allerbeste Moon!!! dikke knuffel! RR
  M@urice op 28-02-2010 22:50
  Voor mij ben je ooit een actie gestart om door te gaan met bloggen ...... Dat ga ik niet doen .... Maar alle begrip dat je er een punt achter zet!
  Ennuh ...... nog even wat opbouwende kritiek. Bij de volgende marathon niet meer zo hard van start gaan ....
  martine op 28-02-2010 23:45
  wat een kut streek man !!!
  Steek die maar tussen die billen van je.
   
  Erwin zei een paar hele rake dingen!!
  Patricia op 28-02-2010 23:55
  Ik vind het jammer dat je stopt met bloggen, maar begrijp het wel! Ik blijf je volgen via twitter en hoop je nog eens ergens bij een loop tegen te komen.
  Iwalkcq op 01-03-2010 05:29

  Hallo Monique

   

  Ik ken je niet maar las door je blog heen dat je boekhouder was 1,2,3, en klaar feiten moeten kloppen, schrijf al jaren maar sinds kort pas online dan en had al een beetje dat van Oh hij moet ook zonodig een eigen blog Nu dan dat heb ik ook als ik sommige loper zie van Oh die moet ook zo nodig lopen maar goed het maakt allemaal niet uit Ja hoe meer zielen hoe meer vreugd,

  Nu staat er boven je Blog Wie zijn eigen pad kiest verdwaalt nooit, vind het dan wel vreeemd dat je zo beïnvloedbaar bent, maar het bloed kruipt waar het gaan kan. gr,cq

  Ruthje op 01-03-2010 07:33
  oh jammer zeg!! maar je moet gewoon de dingen doen waar jij je goed bij voelt hé en als dat bloggen je niet meer ligt, wie zijn wij dan om je te zeggen dat je wel moet blijven bloggen. Ik hoop je in 2011 wel weer eens ergens op een trail tegen te komen, dit jaar zie ik me dat nog niet doen ;-)
  Heel veel loopplezier en hopelijk nog tot "twitters" zo nu en dan hé!!
  LazyD op 01-03-2010 08:39
  wtf!? Is het stop-met-bloggen-tijd of zo? ik voel wel wat voor kit's reaktie, zet reakties op je berichten uit en schrijf wat jij wil, zonder feedback. maar..., dat verveelt volgens mij ook stierlijk, wij (menschen), hoe einzelganger ook, hebben toch de wisselwerking nodig...
  welkom in gelderland in ieder geval encu @ trutter! ;-)
  ps: is het verhaaltje van erwin v diemen ergens te lezen, ben nu wel heul heul nieuwsgierig!
  Denis op 01-03-2010 12:35
  Podverdikke hoe kom je er toch bij ;)
  Als het niet meer klopt,klopt het niet,en moet je het niet meer doen he....
  Rinus op 01-03-2010 18:25
  Het kan gebeuren en het twitteren heeft schijnbaar gewonnen!.
  Maar natuurlijk jammer en geen foto's meer van een Monique op de rug van Rinus of andersom!.
  Wie weet ga ik je nog eens zien en veel loop plezier.
  Groet Rinus.
  M-J en Patrick op 01-03-2010 19:56
  En zo heeft ieder zijn eigen ding. Ik persoonlijk kan in je stukje het woord blog voor twitteren veranderen........ ik zal nu wel geen vrienden maken ( al weten de meeste het al van me) maar dat is toch wel het meest onzinnige ding van de laatste jaren ( ik ga er verder niet op in want anders erg lang verhaal).
  Maar het lijkt er wel op als je daar niet aan meedoet je er niet bij kan / wil horen ........ jammer dan .... mijn keuze en zo moet het toch kunnen.
  Succes en misschien tot ziens in ..... Diever misschien,

  Jannet op 01-03-2010 20:05
  Jammer dat je stopt maar je hebt helemaal gelijk. Ik lees vaak met verbazing verslagen van mensen die zelf schrijven dat ze het heel goed hebben gedaan terwijl ik ze heb zien ploeteren. Het 'ik hemel mezelf maar op en dan doet een ander het ook' is erg groot op weblogs. Ik lees er dus ook nog maar weinig.
  Het ligt er ook aan welke reacties jezelf plaatst. Ik geef her en der nog wel eens wat kritiek en ik kan je vertellen dat veel mensen er niet blij mee zijn. Kreten als kanjer en bikkel zal ik nooit geven. Verder reageer ik zelf maar weinig meer op weblogs en de reacties die ik zelf krijgkomen vaak per mail en die zijn gelukkigserieus.
  Het ga je goed, misschien komen we elkaar nog wel eens tegen.
   
  .
  Irene op 01-03-2010 20:48
  Hoi Moon,
   
  Een tijdperk wordt afgesloten. Ik starte ongeveer gelijktijdig met jou met het bijhouden van een weblog. Volgens mij waren we ongeveer de eerste contacten van elkaar? Jij ontsteeg mij al snel in doorzettingsvermogen en ambitie. Voor mij was het hardlopen altijd een gevecht. Nog altijd houd ik vol maar de afstanden en de tijden die jij hebt zien te bereiken waren al snel de ver van mijn bed show.
   
  Ik ben inmiddels al een tijdje gestopt met bloggen over het lopen maar tot op de dag van vandaag lees ik jouw blogs met veel plezier. Ook om af en toe op de hoogte te blijven van mijn poezenmama's leven en van de junior poezenmama's wel en wee. Jammer om te lezen dat je met het bloggen stopt. Ik vond het altijd stimulerend om te lezen, het motiveerde me in het hardlopen te zien wat je allemaal bereikt hebt in betrekkelijk korte tijd.
   
  Wist niet dat de hardloopbende inmiddels ook op twitter aanwezig is. Kan je niet zo snel vinden om je tweets te volgen. Mocht je leuk vinden, ik ben te vinden als:
   
  In ieder geval de allerliefste wensen vanuit het midden van het land
   
  groetjes,
   
  irene
   
   
  John op 01-03-2010 21:36
  Ieder heeft het recht om zijn/haar eigen fouten..uuhh...keuzes te maken ;) Hoewel ik me soms geen raad met de tijd weet en niet weet hoe ik nog aan bloggen en lezen toe moet komen, hou ik het in stand. Desnoods op een lager pitje. Ik heb een hoop motivatie en inspiratie aan deze sekte te danken, heb niet de illusie dat ik ook maar iets voorstel in hardloopland maar ach, ik loop ook tegen niemand. Alleen tegen mezelf. Take care, kom je vast nog wel eens ergens tegen. 
  JeeWee op 02-03-2010 09:03
  Wens je het allerbeste. Wellicht tot ziens.
  Petra op 02-03-2010 16:09
  Nou ja zeg! Stopt ze. Wil je dat we een 'Monique moet doorgaan met bloggen' actie opzetten? Vast niet.
  Ik hoop je nog vaak te zien ergens in het land bij een wedstrijdje of zo. Of telefonisch, of via mail of hoe dan ook.
  En je loopt die halve van Utrecht met een knallende tijd! Zo niet, dan kom ik je achterna.
  Succes met alles! ALLES!!
  Marco op 02-03-2010 20:30
  Hoi Moon,
   
  gewoon doen waar je jezelf lekker bij voelt , bloggen moet vrijblijvend zijn, als het als een blok aan been voelt heb je gelijk dat je er mee kapt, veer of nieteen 51er lopen in Schoorl ........weet je hoeveel mensen in Nederland dat niet halen in tijd?
  het allerbeste ! leuk je te ontmoeten in Schoorl !
   
  groeten Marco
   
   
  ruud verhoef op 02-03-2010 21:09
  Toch jammer, maar 'k begrijp het wel.
  Ga je vast wel weer ergens zien.
  groet, Ruud
  Hens op 02-03-2010 22:31
  Ik begrijp het niet en vind het best wel een makkelijke k%@smoes om van al het werk af te komen. Eigenlijk zeg je dat zelf ook een beetje, maar om nou Erwin de schuld te geven vind ik nogal kort door de bocht.
  Het enige 'punt' wat hij m.i. had waren de foto's en de veren. Zelfs dat werd nog mild gebracht (of zou hij tussen al die bloggers niet gedurfd hebben, bang gelyncht te worden?).
  Hoe dan ook vond ik zijn bijdrage best aardig, maar zeker geen grootschalige bijtende aanval op het hardloopblogdom. Na Erik's aankondiging begon hij manmoedig, maar veel vlees zat er niet op, af en toe vlamde er iets, maar echt warm werd het niet.
  Ik zou me van zijn betoog absoluut niets aantrekken.
   
  Als je wilt stoppen: Best, het is jou feestje, maar stop op je eigen voorwaarden en laat je niet zomaar in een hoekje drukken door een willekeurige voorbijganger!
  Claudia op 02-03-2010 23:44
  Je mag rustig stoppen met bloggen, maar mijn buuf blijf je!!
   
  Veel plezier en succes verder, we komen elkaar wel weer eens tegen.
   
  liefs je buuf.
  Bjorn Parée op 04-03-2010 23:03
  Wanneer je die sub4 Marathon hebt gelopen schrijf je weer een blogje ? Waarom ? Omdat zo'n verhaal lastig te beschrijven is in slechts 140 tekens :-)
  Leonie op 08-03-2010 20:13
  Ook grappig, op je laatste blog loopt het storm met reacties......je hebt een cultstatus te pakken!!!
   
  Richard op 09-03-2010 10:28
  Hey Moon,is geen reactie ook een reactie maar toch doe ik het!!!
  Ga je goed kanjer en kan nog steeds alles goed zien met 1 oog ;-).
  Kom je vast nog wel eens ergens in het hardloopland tegen en je zal nog steeds de zelfde Moon zijn.
  Doei....
  Jacobine op 09-03-2010 13:25
  Hey Monique,
   
  Heb altijd met veel plezier je blogs gelezen. Blijf nog steeds `jaloers` op jouw tijden, zal het waarschijnlijk ook niet evenaren,maar zolang het plezier in het lopen blijft, is het goed toch?
   
  Het ga je goed met alles wat je doet!
   
  Groetjes, Jacobine
  Gert op 12-03-2010 09:46
  Gelukkig twitter je nog wel! :-)
  Koen Martens op 12-03-2010 18:18
  Is het niet hier dan is het wel daar.
   
  We komen mekaar vast wel tegen.
   
  Gr

  Koen en familie.
   

  Kees op 14-03-2010 18:20
  Hoi Monique,
   
  Leuk je gisteren eens gezien te hebben. Ook leuk dat je toch nog en beetje twiijfelt.
  mariejose op 15-03-2010 09:43
  hi
   
  jammer dat je er mee stopt maar snap het best. we hadden het er al eens over gehad tenslotte. We zien je vast nog wel met hardlopen oa bij Diever en andere SV friesland loopjes in de buurt. Lijkt met gezellig.
  Ook de groeten van Patrick.
  en keep on running................................
  Ron op 26-03-2010 20:52
  Ha Moon! Tja, wat zal ik ervan zeggen. Móet ik er überhaupt iets over zeggen. Laat ik toch dit zeggen, het klinkt mij niet vreemd in de oren. Het is de bloggers moeheid die op een gegeven moment toeslaat. Wéér een berichtje, wat nú weer te schrijven en bovenal veel mensen proberen te volgen. Moedige beslissing Moon, eentje waar ik zelf ook al lang aan zit te denken. Enfin, we komen elkaar wel weer tegen. Is het niet in Nederland dan wellicht eens op Lombok ;-)) Dikke kus.
  Johan op 26-03-2010 21:04
  zo, goed voorbeeld doet volgen. Ben er ook maar mee gestopt !
  op 26-03-2010 22:53
  Hans op 10-04-2010 20:25
  Tot ziens Monique :-)
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl