moonloopthard.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  DK4EBXV
   
   
   
  Hi familie, vrienden, kennissen, medebloggers, -hardlopers en andere geïnteresseerden. Leuk dat je even komt kijken hoe het met me gaat en wat mijn vorderingen en plannen zijn. Laat je ook even een reaktie achter?
   
   
   
  Plannen:
   
   
  De Tijd van m'n Leven en de Blubberrun
  Blogjes moet je eigenlijk meteen schrijven na alle belevenissen want wacht je een dag dan weet je echt niet waar je beginnen moet.
   
  Zondagochtend dan maar....heel vroeg. Even na enen stap ik de Rechter binnen. Links staan de kroeggangers, rechts staan de sportievelingen . Rare lui hoor, die hardlopers. Want wie gaat zich nu midden in de nacht in het zweet werken voor een certificaat waar je nix, nadda, 0,0 aan hebt. Behalve dat het leuk staat op het toilet en dan moet het ook nog bij een medehardloper opvallen want de niet-sportieveling snapt hier sowieso de lol niet van.
  Affijn.....Ronald was er al, helemaal uit Alphen a/d Rijn. Die spoort echt niet. Even later kwamen Pieter en Kees ook opdagen en die laatste kwam van een house-warmingparty in Brabant! Ze hebben er wat voor over gehad om met mij samen te lopen
   
  Hoe de sfeer was tijdens het lopen heb je in het filmpje in het vorige blogje kunnen zien (en anders moet je nog ff kijken). De sfeer na de tijd was ook prima en we weten nu ook waar al die positief getestte topsporters hun weekend doorbrachten:
   
  Even voorsnijden.....
   
  .....en Ronald gaat z'n gang. Helemaal gratis. Wat een service!
   
  De afterparty was reuzegezellig maar ik moest toch echt naar huis om een paar uur te slapen. Drie-en-half uur om precies te zijn want er moest ook nog geblubberd worden. Jaja, ik weet het, verklaar me maar voor gek maar het is niet helemaal voor niets geweest.
   
  Blubberen bij de Lindense Blubberrun. Samen met een koppeltje vage kennissen van Chat'n'Run. Leuke mensen hoor, daar niet van maar ook weer zo'n ongeregeld zooitje en weer was het veel te leuk. Peter, Denis, Xander, Ingrid, Flo en ik vormden het team 'de Modder Fokkers' en we gingen voor de prijzen! In ieder geval voor het teamklassement maar zeker ook individueel. De Blubberrun heeft z'n naam geen eer aangedaan want er was niet veel blubber te vinden. Wel net omgeploegde maisakkers  en die ben je na een paar km flink zat kan ik je melden. En of het nou aan de nachtelijke tempotraining lag of aan het feit dat ik moe was en het graag achter de rug wilde hebben maar ik werd heel verrassend eerste bij de dames. Ja je leest het goed, lees anders nog maar een keer maar ik was echt eerste!! Eerste, je weet wel, bos bloemen, mooi Salomonshirt, zoenen van de organisatie. Helemaal geweldig! Overigens hadden wij geen teamoverwinning. Op de 6 en de 12 km gaf CnR de andere teams wel het nakijken.
   
  De nazit in het Proathuus (voor de Ruunders: een klein Heesje, ik zweer je: dezelfde toiletten!) was te kort maar ik moest toch echt eens op huis aan.
   
  De Blubberrun: volgend jaar ben ik er weer bij. Zelfde team maar dan de eerste plek?
   
   
  Ze zaten me op de hielen!
   
  De prijsuitreiking, Ingrid zat vlak achter me en werd tweede.
   
   
   

  Reacties

  hans op 26-10-2009 22:51
  dat is top.... een paar leuke evenementen... en dan ook nog eerste worden. van harte
  Keesdeloper op 26-10-2009 22:54
  Geweldig!! Ik kom weer helemaal in de sfeer van Steenwijkbynight. Wat heb ik genoten. Leuk je te ontmoeten. En nogmaals proficiat met je blubber-prijs.
   
  Tiny op 26-10-2009 23:01
  Het moet een fantastisch weekend voor je geweest zijn. Hier loopje toch voor!! Om ervan te genieten. Nog proficiat met je eerste plaats!
  RunningRonald die niet spoort op 26-10-2009 23:11
  ja hee!! wat denk je, wie wil er niet met de blubberkoningin lopen? 4 uur daarvoor rijden is niets :) En dan vinden (niet lopers) ons maar gek... laat maar kletsen.. het was toch super?? Nogmaals van harte met je 1e plek
  El Capitano op 26-10-2009 23:22
  Vage Kennissen,zooitje ongeregeld ? Hoor ik hier iemand mij roepen ;)
  Vanaf nu voor al uw openpodia en Sponsorbedrukking MoonH ! Het was een leuke eerste ontmoeting met qualitytime, en ondanks gelul onderweg en 2 weigeringen voor de sloottoch eerste. El Capitano is trots ! Tot Blubs!
  JeeWee op 27-10-2009 08:00
  Foto`s van vóór de blubbersloot zeker...... jammer.
  Gefeliciteerd met je welverdiende eerste plaats. Dat verrast overigens niet want je zegt elf al "ze zaten me op de hielen".
  Vast lekker liggen dromen daarna.
  LazyD op 27-10-2009 08:15
  Topperrrrrrrrrrr, 't was leuk je na al die jaren weer eens te zien! tot 2011, of zal het eerder zijn.... ;-)
  Bjorn Paree op 27-10-2009 11:18
  Veel dubbele wedstrijden afgelopen weekend. Blubberrun zonder blubber... het zou verboden moeten worden ;-)
  Rick op 27-10-2009 21:59
  Gefeliciteerd blubberkampioen!
  Maarten op 27-10-2009 23:31
  Gefeliciteerd met je blubberkampioenschap!
  Pieter de Boer op 28-10-2009 15:07
  hahaha.. Blubberkampioen.. Ik begrijp nu waarom jij je spaarde zaterdagnacht.. :)
  John op 28-10-2009 20:06
  Het had duidelijk te weinig geregend :) Die naam is geweldig, je 1e plaats ook!
  Léonie op 28-10-2009 20:07
  Geniaal, en gefeliciteerd natuurlijk met je eervolle eerste plekkie!!!
  Rinus op 28-10-2009 21:18
  Prachtig en het ziet er zwaar uit zeg..
  Wel genoten en nu lekker uitrusten.
  Groet Rinus.
  GertN op 29-10-2009 18:37
   Pittig loopje! Nog redelijk schoon gebeleven zo te zien...
  Gefeliciteerd met je overwinning!
  Petra op 30-10-2009 18:10
  Zo hèhè, spuit elf hier. Kannonne, midden in de nacht eruit om te lopen en dan een paar uur later je melden bij heer El Capitano, waar ik nu toch weer geheel anders over ben gaan denken.....lol
  Gezellig vanmiddag!!Tot in Geldrop
  koen Martens op 03-11-2009 21:07
  Van harte proficiat met jullie eerste plaats.
  John op 04-11-2009 14:10
  Modder Fok....klasse! Van harte gefeliciteerd.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl