moonloopthard.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  DK4EBXV
   
   
   
  Hi familie, vrienden, kennissen, medebloggers, -hardlopers en andere geïnteresseerden. Leuk dat je even komt kijken hoe het met me gaat en wat mijn vorderingen en plannen zijn. Laat je ook even een reaktie achter?
   
   
   
  Plannen:
   
   
  Verdriet en blijdschap....
  Ze is weer thuis. Na een beetje een rare dag gisteren ('s ochtends ontslagen uit het zh en s'middags weer terug) mocht ze gelukkig afgelopen nacht weer thuis slapen.
   
  Het is en blijft een rare aandoening. Iedere aanval is anders, qua duur, qua intensiteit en qua bijverschijnselen maar toch is er een rode draad, het braken. Inmiddels heb ik contact met 2 andere gezinnen die met cyclisch braken te maken hebben en samen proberen we een lotgenotensite op te zetten.
  Met de rest van ons gezin gaat het goed. We hebben ons er bij neergelegd dat de situatie is zoals 't ie is en tussen de aanvallen door leven we ons leven en proberen er niet zoveel bij stil te staan. En deze instelling geeft ons rust, veel rust.
   
  En nu wil ik onze situatie niet bagatalliseren maar er zijn veel ergere dingen. Zo miste ik al een tijdje een trouwe bezoeker van deze weblog. Egbert liet zeer regelmatig een reactie achter en ik kwam hem vaak tegen bij regionale loopjes.
  Ik wist dat hij met wat blessures kampte maar de reden van zijn virtuele afwezigheid is vele malen erger: er werd bij hem een hersentumor aangetroffen en Egbert en zijn vrouw gaan momenteel door een zeer, zeer moeilijke periode. Egbert, ik denk dat je dit wel leest en wil je dan ook hier even ontzettend veel sterkte en kracht toewensen.
   
  En na al dit leed is er ook nog heel blij nieuws: een paar dagen later dan gepland want ik wist natuurlijk wel dat ik hier even melding van moest maken ik heb nl alle vertrouwen in mijn buufje, maar Claudia did it again!! De derde marathonoverwinning in 10 weken tijd!
   
  ONGELOFELIJK!
   
  Claudia, focus je volgend jaar op New York. Gewoon niet aan wedstrijden meedoen en helemaal gaan voor die ene. Dan kunnen we zeggen:
   
  PAULA....EAT YOUR HEART OUT!!!! CLAU IS WOW!!
   

  Reacties

  Tiny op 25-11-2008 17:58
  Ja.. dan wordt je echt weer eens met beide voetjes op de grond gezet met zulke berichten!!
  JeeWee op 25-11-2008 18:29
  Het leven is zeer betrekkelijk. Dit soort berichten maken elke keer weer dat je met beide beentjes op de grond komt te staan.
  Egbert + familie sterkte!
  Petra op 25-11-2008 18:37
  Tjonge jonge, dat is heftig! Goed van jullie dat je nu de rust hebt en tussen de ziekenhuisbezoeken jullie eigen ding te doen. Respect hoor!! Fijn ook dat je lotgenoten gevonden hebt om mee te praten en ervaringen mee uit te wisselen.
   
  Zeg...die appeltaart gaan we echt een keertje samen maken hoor!!
  dezijlstrasrennen op 25-11-2008 18:56
  fijn dat je een manier hebt gevonden om er mee om te gaan, idd er zijn ergere dingen dat is altijd zo maar jij wordt geconfronteerd met het leed van je dochter en dat is ook niet mis!
  Zo gaat dat hier eigenlijk ook een beetje, afwachtten is het grote woord waar ik de afgelopen jaren zo'n hekel heb gekregen!
  Loop je ook nog?
  John op 25-11-2008 21:22
  Verstandig om te genieten van de momenten en te leven als het even kan maar veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Goed dat het jullie lukt. Als je dat soort dingen leest die je schrijft, dan durf je zelf weer even nergens meer over te klagen. Sterkte!
  Bjorn Paree op 26-11-2008 11:50
  Het gebeurt niet vaak maar soms zijn er momenten dan ben zelfs ik er even stil van... dit is zo'n moment.
  Ronald op 27-11-2008 09:23
  Heel naar bericht over Egbert (het zet jezelf wel weer aan het denken hoe blij je moet zijn als je gezond bent), veel sterkte voor alle betrokkenen. 

  en tja, Claudje is super!! Heb heel veel waardering en respect voor haar enorme prestaties
  Claudia op 27-11-2008 10:02
  hoi Buuf, fijn om te lezen dat Nina weer thuis is. Weer even tijd om bij te komen en even weer wat voor jezelf te vinden, dat is pas wow. Weer veel sterkte ermee.Wat een trieste verhalen allemaal, zet je wel aan het denken. En ja dan is zo marathon winnenleuk maar niet meer dan dat.
   
   
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl