moonloopthard.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  DK4EBXV
   
   
   
  Hi familie, vrienden, kennissen, medebloggers, -hardlopers en andere geïnteresseerden. Leuk dat je even komt kijken hoe het met me gaat en wat mijn vorderingen en plannen zijn. Laat je ook even een reaktie achter?
   
   
   
  Plannen:
   
   
  Ze vallen bij bosjes neer om me heen!
  Niet te geloven dit! Mijn echtgenoot is al 2 weken ziek thuis (en dat is helemaal niets voor hem, hij is dus ECHT ziek!), mijn ene collega laat ook al 2 weken verstek gaan want hij is geopereerd aan een nekhernia en nu is onze automatiseerder ook nog eens door de griep geveld.
   
  Ik sta er op het werk dus min of meer alleen voor en ben genoodzaakt (veel) extra uren te maken. Veel werkzaamheden kan ik thuis doen, maar voor het opstarten en controleren van ons computersysteem moet ik toch echt iedere ochtend naar het werk. En dan weet je het wel: nog even dit doen, dat kan er ook nog wel bij, telefoontje hier, briefje daar.........en voor je het weet ben je weer een paar uur verder.
  Zo schiet het huishouden er gigantisch bij in, krijgen de kinderen te weinig aandacht en loop ik de hele dag als een kip zonder kop rond, niet wetende wat ik het eerst aan moet pakken. En wat zou het dan fijn zijn als ik even een uurtje voor mezelf zou hebben en de deur uit kon stappen om mijn hoofd leeg te lopen.
  Helaas dat zit er de komende dagen niet in. Morgen gewoon weer aan het werk (en de vrijdag is normaal gesproken voor boodschappen, bibliotheek, etc) en zaterdag zijn we de hele dag druk met de generale repetitie van de gymuitvoering die 's avonds plaats zal vinden.
   
  Ik ga nu maar even ontspannen onder de zonnehemel. Over een uurtje schuif ik dat ding aan de kant en hoop in een diepe droomloze slaap te vallen zodat ik er morgen weer fris tegenaan kan.

  Reacties

  JeeWee op 13-03-2008 21:51
  Kijk uit dat je door dat ding niet nog meer oververhit raakt als dat je nu al bent.
  Zou inderdaad veel schelen als je op zo`n moment kan zeggen: ben even een blokje(van minimaal 1 uur) om.
  Ronald op 13-03-2008 22:10
  Hee Moon, sterkte daar en beterschap voor je mannetje!
  Wat betreft je vraag over Utrecht... als ik 'm niet loop ga ik zeker supporten en zal dat ergens in de Meern gaan staan want dan zie ik alle lopers 2 x voorbij komen.. later hierover meer op mijn blog     
  Petra op 14-03-2008 11:54
  Dus die mannengriep is toch wel serieus. Balen. Ik kan me het gevoel helemaal voorstellen..je wilt het allemaal doen, maar komt tijd tekort. Laat de boel de boel maar even hoor...je gezin komt op de eerste plaats en het huishouden mag best wat vers(t)loffen.
  Take care!
  Rinus op 15-03-2008 23:57
  Neem wel je rust Monique want dat is ook belangrijk voor een marathon .
  En helaas kan ik niet naar Enschede en thuis ook een gezin en drukte.
  Volgend jaar zal ik opnieuw proberen want volgens Mo moet eht de mooiste marathon wezen.
  Groet Rinus .
   
  Michel op 16-03-2008 00:01
  Hoi Monique,
  Neem wat rust, rust dan ook even uit en ik hoop dat je toch egens een uurtje kunt lopen, om je te ontspannen, want anders lig je steaks ook met een griep onder de (dan) klamme lappen.....
  Sterkte met de zieke man en beterschap gewenst,
  Groets,
  Michel
  Gea op 16-03-2008 17:56
  Robert heeft het wel flink te pakken.... Beterschap!
  Nina, gefeliciteerd met je B-diploma. Ga je ook nog verder voor je C?
  En Monique, rustig aan. Het huishouden is niet het belangrijkste. Als je even een uur(tje) hebt om te lopen, vergeet dan de stofzuiger en de dweil...
   
  koen op 16-03-2008 21:20
  Als je tijd zo schaars is dan ga je toch lekker lopen in plaats van onder een kankerverwekkend apparaat te gaan liggen.
   
  Ach sorry toen ik jong was heb ik dat ook regelmatig gedaan.
  dezijlstrasrennen op 17-03-2008 23:30
  Goh monique dit kon mijn huishouden en werk wel zijn! hahaha mijn bazin is bevallen maar dat ging via een keizersnee, niet geplant dus dat duurt ook allemaal langer dan geplant en ja er moet toch iemand in de zaak staan...
  Nu is Wolter weer aan het varen en komen er allerlei mensen naar me toe zo van:'Ja toen wolter thuis was wilde ik je niet vragen maar .....wil je dit of dat niet voor óns doen? "
  Ze vergeten dan even voor het gemak dat als Wolter weer aan het varen in ik het nog een keer zo druk heb omdat er dan thuis ook niks gedaan wordt!
  Maar goed het is even weer een ritme wat je moet vinden, komt wel weer....hoop ik!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl