moonloopthard.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  DK4EBXV
   
   
   
  Hi familie, vrienden, kennissen, medebloggers, -hardlopers en andere geïnteresseerden. Leuk dat je even komt kijken hoe het met me gaat en wat mijn vorderingen en plannen zijn. Laat je ook even een reaktie achter?
   
   
   
  Plannen:
   
   
  Heftig!
  Het was vroeg vanochtend. Het was nog donker toen ik op pad ging om kwart over 7 maar ik had er zin in. Op dat moment was het droog, maar het waaide wel verschrikkelijk hard.
   
  Tot anderhalf km is het droog gebleven, toen kwam de eerste bui. Maar ik ben niet voor 1 gat te vangen en met de wind (en de regen) in de rug stampte ik vrolijk door. De wereld was aan het ontwaken, bij een enkele boerderij brandde al licht maar het gros van de mensen was nog in diepe rust. Heerlijk vind ik dat. Het gevoel hebben dat je alleen op de wereld bent. Het enige geluid dat ik hoorde was mijn piepende doch ritmische ademhaling.
   
  Tussen 8 en 9 km begon het echt te hozen en liep ik tegen de wind in. Een gevecht met de elementen maar ook dan voel ik me bijzonder op mijn gemak. De herfst is wat mij betreft het mooiste jaargetijde.
   
  Om 10 voor 9 stond ik voor een dichte deur. Na een druk op de bel ging de voordeur open en moest ik eerst een liedje zingen voor ik een snoepje kreeg en ons huis binnen mocht
  En hoewel ik de wind en regen vanochtend erg kon waarderen hoop ik dat het vanavond droog en minder winderig is als we met de lampionnetjes langs de deuren gaan.
   
  14.3 km gelopen met een gemiddelde snelheid van 6.08 min/km en een gemiddelde hartslag van 163.
   
   
   

  Reacties

  janny op 11-11-2007 14:34
  Ha Monique, moedig vanmorgen. Ik ben gisteren weer naar Assen geweest, de AAC 61 lopen. Rondjes van 3 km. Ik heb 3 km voor de tijd en daarna nog een rondje lekker uitgelopen. Dus toch weer 6 km gelopen. Het gaat gelukkig de goede kant op. En wat betreft de lampionnetjes: bij ons zijn gisteren de kinderen al geweest, ik weet nietof er vanavond weer gelopen wordt? We zijn op alles voorbereid. Ik hoop voor jou en de meiden dat het inderdaag droog is als jullie op pad gaan. Veel plezier.
  Ronald op 11-11-2007 16:35
  zondagochtend om 0715 naar buiten in de regen? Ik vind je een superbikkel! 
  Rick op 11-11-2007 18:08
  Knap hoor dat je er vanmorgen op uitgegaan bent. Ik ben niet gegaan vanwege het weer. In tegenstelling tot jou vind ik de herfst dan ook helemaal niets!
  Hans op 11-11-2007 20:37
  Een heerlijk verhaal, heel leuk geschreven.  
  op 11-11-2007 20:50
  Stoer hoor! November zal wel weer een mooie maand voor je worden.
  John op 11-11-2007 20:56
  Super Moon, op die tijd bij weer en wind de deur uit om te lopen. Ik heb ongeveer even ver gelopen maar wel later in de ochtend (toen het droog was) en ook wat minder snel. Je bent in vorm!
  Gea op 11-11-2007 21:10
  Sint Maarten, sint Maarten, de koeien hebben staarten....
  Saskia heeft gisteravond met een paar vriendinnen als heks weer snoep uitgedeeld aan kinderen met lampionnen.
  Ik vind het dapper van je om met zulk hondenweer voor dag en dauw op pad te gaan. Om die tijd lag ik nog op één oor.
  Reizen we volgende week samen? Stap jij in Meppel in?
  Egbert op 11-11-2007 22:54
  Ben ook thuis gebleven vanwege het weer. En het was gisteren laat na het bluesfestival in De Tamboer in Hoogeveen. Slecht excuus, maar 't kwam me wel goed uit ..... 
  koen op 12-11-2007 14:30
  Welk liedje heb je gezongen? 
  Rinus op 12-11-2007 19:08
  Dat je zo vroeg al kan lopen, knap hoor.En sintermate was weer leuk dit jaar, alleen een beetje wind en regen , maar wel leuk.
  Je gaat goed Monique.
  Groet Rinus.
  Gert op 12-11-2007 23:16
  Dapper hoor! Ik heb zo vroeg geen zin om te lopen, maar fietsen (naar mijn werk) doe ik wel. Zie je misschien zondag!?! Ga je erna ook nog bij Koen erwtensoep eten? 
  Tiny op 13-11-2007 09:05
  Je hebt het goed begrepen, Moon. Thuisblijven om weersomstandigheden levert alleen maar spijt en teleurstelling op. Enwordenonderweg de omstandigheden steeds slechter is de voldoening des te groter. Prima werk.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl